söndag 1 mars 2015

Lång helg...

Ihelgen var det simtävling vilket innebar att vi tillbringade hela helgen mer eller mindre i en simhall. Man blir lite trött i huvudet av att vistas i en simhall med massa ljud hela dagarna. Som vanligt när man tillbringar en hel dag i en simhall med massa tävling så har man alltid med sig massor med mat, eller rättade sagt fika. Både smörgåsar, yoghurt, nötter och andra saker som är bra att ha. Sen får man ju fundera på vilken mat man ska äta för att F ska orka simma. På lördagen hade vi egentligen inte förberett något utan åkte till ICA och handlade en sallad. De har så god och fräsch salladsbuffe och det bästa av allt är att F älskar deras salladbuffe.

På lördag kväll hade J gjort kroppkakor, vilket barnen älskar men jag är kanske inte så förtjust i det. Sån tur är kan jag ju äta stekt fläsk och potatis med löksås. Så gott. Så gissa vad vi fick med oss till simhallen på söndagen =)

Något annat som barnen älskar är när man dagen efter steker kroppkakorna, skivar dom tunt och sen steker dom. Så gott enligt barnen....


Stekta kroppkakor....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar